professionele reiniging en milieuhygiëne
dakgoot en gevelreiniging

Mollenbestrijding

Heeft u last van mollen in uw tuin of grond?

Mollen kunnen een plaag vormen wanneer ze de tuin of gazon beschadigen door molshopen. Maar ook onder de grond, tussen de wortels van de planten, kunnen hun tunnels ernstige schade aanrichten.

Molshopen en molrichels zijn vunest voor tuinen, gazons en bloembedden. Hun gegraaf beschadigt de wortels van jonge planten brengt stenen omhoog.

Bescherm uw tuin tegen schade door mollen.

HMB is gecertificeerd voor mollen-gassing onder nr 31.2012.0008719 afgegeven door het ministerie van economische zaken landbouw en innovatie.

Deze moderne methode van mollenbestrijding is doeltreffend,effectief (milieu-onbelast) en tevens besparend voor de grasmat of landbouwgrond.

In tegenstelling tot het traditionele mollen vangen,is gassing van de mollenritten goedkoper immers er worden geen klemmen geplaatst, en dagelijks gecontroleerd,maar direct effectief gewerkt. meestal na een uitvoering en controle is de bestrijding klaar. zonder de grasmat e.d. verder  aan te tasten.

Ons bedrijf werkt voor gemeentelijke instellingen/groenvoorzieningen, recreatie terreinen campings landbouw en agrarische bedrijven en particulieren.

Voor de uitvoering van mollenbestrijding,verstrekken wij een plan van aanpak en de kosten van de gassing mollenritten.

mollen bestrijden